GND ANIMATIEFILMS

Welke bescherming bieden houten deuren?

GND is een stichting waarbij de top van de Nederlandse binnen- en buitendeurenfabrikanten is aangesloten. GND zet de norm voor kwaliteitsdeuren en biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 30 jaar zekerheid. Maar hoe weet u of een deur inbraak-, geluid-, rook- en/of brandwerend is? En waarom is dat eigenlijk belangrijk? Communicatiebron ontwikkelde drie korte animatiefilms, waarin dat helder en transparant wordt uitgelegd.

 

Beeld zegt meer dan duizend woorden en is bijzonder geschikt om ingewikkelde informatie uit te leggen of de aandacht te trekken. Wilt u dat wij een videoproductie voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.