TECHNISCH WERK TWENTE

BANIEREN

Technisch Werk Twente bemiddelt tussen vaktechnici en opdrachtgevers in de regio Twente. Voor dit bedrijf ontwikkelden we al eerder een website. Maar in de deze tijd kun je niet achterblijven en heb je ook een app nodig. Om hier ruchtbaarheid aan te geven, ontwikkelden we stoere banieren voor deze app. Die staan bij evenementen bijvoorbeeld naast de stand van Technisch Werk Twente. Een leuke aandachtstrekker, die ervoor zorgt dat niemand om de app van Technisch Werk Twente heen kan!

 

Veelzijdig en creatief als wij zijn, kunnen we iedere opdracht aan. Heeft u een idee en wilt u hier met ons over praten? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
2Vierkant-480x480px-Hersteld
4Vierkant-480x480px-Hersteld
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.