Vitaal Sportpark de Pas

Vitaal Sportpark de Pas

Sportpark De Pas in Elst (Gemeente Overbetuwe) huisvest een groot aantal sportverenigingen. De gemeente, de provincie en de verenigingen wilden het park mooier, beter toegankelijk en breder inzetbaar maken. Communicatiebron dacht mee over het concept, ontwikkelde een energiek logo, werkte wandelroutes uit, bedacht en realiseerde een opvallende signing en tekende voor het openingsevent. Vitaal Sportpark Elst is nu een fijne plek voor een wandeling, een picknick met vrienden en familie, een middagje spelen met de kinderen of om lekker te sporten; echt een plek om te ‘ont-moeten’. Door de realisatie van Vitaal Sportpark wordt het terrein beter benut en heeft het een naast een sportfunctie ook een brede maatschappelijke functie gekregen.

Nieuwsgierig welke creatieve concepten we voor jou en je organisatie kunnen bedenken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Tekengebied 1
Tekengebied 2
Tekengebied 3
Tekengebied 4
Tekengebied 5
Tekengebied 6
Tekengebied 7
Tekengebied 8
Naar overzicht

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!