ABS AUTOHERSTEL

OPENINGSFILM RELATIE-EVENT

ABS Autoherstel hecht veel waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers, leveranciers en aangesloten schadeherstelbedrijven. Daarom organiseerde zij een speciale relatiedag die in het teken stond van het thema Be Connected. Communicatiebron bedacht het concept en leverde naast diverse andere communicatiemiddelen een pakkende openingsfilm af. Van scriptschrijven en regie op locatie, tot eindmontage. Met de film zette ABS Autoherstel zich neer als een innovatieve en betrouwbare partner.

 

Beeld zegt meer dan duizend woorden en is bijzonder geschikt om ingewikkelde informatie uit te leggen of de aandacht te trekken. Wilt u dat wij een videoproductie voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.