ANIMATIE REGENWATER AFKOPPELEN: ZUIVERE WINST

In het kader van de campagne Regenwater afkoppelen: zuivere winst! ontwikkelde Communicatiebron voor de gemeente Renkum onder andere een aansprekende animatie. Doel: op een toegankelijke manier uitleggen wat de voordelen zijn van het afkoppelen van regenwater en hoe je dit als inwoner zelf kunt doen. Het filmpje werd verspreid via de social media kanalen van de gemeente en oogstte veel lof bij andere gemeentes en instanties die zich met watermanagement bezig hielden. De Gelderlander verwerkte de animatie zelfs in haar berichtgeving over de campagne: dat beschouwen wij als een compliment!

 

Beeld zegt meer dan duizend woorden en is bijzonder geschikt om ingewikkelde informatie uit te leggen of de aandacht te trekken. Wilt u dat wij een videoproductie voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.