FOLDER REINIGINGSDEMODAGEN

Overzichtelijk en slim

De ReinigingsDemoDagen (RDD) zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector. Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen daar de laatste technologieën, noviteiten, trends, ontwikkelingen en producten zelf zien en ervaren. Communicatiebron ontwikkelde een nieuwe huisstijl, vertaalde dit in een pakkend webdesign en een professionele styling en bracht de tentoonstelling letterlijk in kaart met een doordachte folder met daarop een plattegrond met alle standhouders, noviteiten en horecapunten. Zelfs aan consumptiebonnen is gedacht.

 

Gedrukt, digitaal, ontwerp of tekst? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
VolledigeBreedte-687x500px
1Vierkant-480x480px
2Vierkant-480x480px
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.