Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Werkplaats van de Toekomst

De komende jaren verandert er veel in de werkplaats van autobedrijven als gevolg van mobiliteitstrends zoals de zelfrijdende auto en deelconcepten. Twee belangrijke factoren bepalen de mate van impact: het aantal nieuwe marktpartijen en de bereidheid van consumenten om nieuwe producten/diensten aan te schaffen. Innovam, RAI Vereniging, OOMT en BOVAG deden hier onderzoek naar en kwamen tot vier scenario’s voor de toekomstige werkplaats. Communicatiebron vertaalde de bevindingen naar een prettig leesbare en eigentijds vormgegeven onderzoeksbrochure met als afgeleide een kernachtige hand-out.

Gedrukt, digitaal, ontwerp of tekst? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Samenvatting
Brochure-Cover
Brochure-2
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.