VERKIEZINGSFILM AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR

Vast onderdeel van het BOVAG Jaarcongres voor Onafhankelijke Autobedrijven is de verkiezing Autobedrijf van het Jaar. Communicatiebron schreef het script en voerde regie. Het eerste deel is een animatie met daarin informatie over de wedstrijd en de jurering. In het tweede deel stelde ieder finalist zich voor en kregen kijkers een helder beeld van het bedrijf. Dat ook de finalisten tevreden waren, blijkt wel uit hun lovende reacties bij de vertoning. Uiteraard kregen ze de film zelf ook. Handig, voor promotionele doeleinden!

 

Beeld zegt meer dan duizend woorden en is bijzonder geschikt om ingewikkelde informatie uit te leggen of de aandacht te trekken. Wilt u dat wij een videoproductie voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.