FILM JOHAN CRUIJFF FOUNDATION

BOVAG werkte jarenlang samen met de Johan Cruijff Foundation. Dit gezamenlijke project kreeg de naam Goed Bezig! en werd gelanceerd tijdens het door ons georganiseerde Jaarcongres. Johan Cruijff kwam zelf de (letterlijke) aftrap verzorgen. Als inleiding daarop toonden we een filmpje over de Johan Cruijff Foundation. Communicatiebron bedacht het scenario en script en begeleidde de opnames en de productie van deze hartverwarmende video.

 

Beeld zegt meer dan duizend woorden en is bijzonder geschikt om ingewikkelde informatie uit te leggen of de aandacht te trekken. Wilt u dat wij een videoproductie voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.