Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

JOHAN CRUIJFF FOUNDATION

Ondernemers doen graag iets voor het goede doel. Zo ook de autobedrijven die zijn aangesloten bij BOVAG. Jarenlang werkte BOVAG samen met de Johan Cruyff Foundation; via een speciale APK-actie doneerden ze geld. Dit project en werd gelanceerd tijdens een groot (door ons georganiseerd) congres. Johan Cruijff kwam zelf de (letterlijke) aftrap verzorgen. Als inleiding daarop toonden we een filmpje over de Johan Cruijff Foundation. Communicatiebron bedacht het scenario en script en begeleidde de opnames en de productie van deze hartverwarmende video. Daarna werd het concept in een flyer verder toegelicht: de actie zelf, hoe leden kunnen meedoen en wat de Johan Cruyff Foundation doet: zoals sport en spel terugbrengen in de wijk met de Cruyff Courts. De actie werd een succes en drie jaar lang konden BOVAG-leden dit goede doel steunen.

Gedrukt, digitaal, beeld of tekst? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
1Vierkant-480x480px-Hersteld
2Vierkant-480x480px-Hersteld
3VolledigeBreedte-687x500px-Hersteld
Naar overzicht

Follow us

Wil jij op de hoogte blijven van ons creatieve werk, wil je graag een kijkje achter de schermen of ben je op zoek naar inspiratie?
Volg ons op onze social media kanalen. We’ll keep you posted!