Doeltreffende communicatie begint bij de BRON

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

JOHAN CRUIJFF FOUNDATION

Met een apk-keuring een donatie doen aan de Johan Cruijff Foundation; BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven wilde deze bijzondere actie opzetten en vroeg Communicatiebron om een informatieve flyer te maken. Zo weten alle leden precies wat de actie inhoudt, hoe ze eventueel mee kunnen doen en wat de Johan Cruijff Foundation doet: zoals sport en spel terugbrengen in de wijk met de Cruijff Courts. De actie werd een succes en drie jaar lang konden BOVAG-leden dit goede doel steunen. 

 

Gedrukt, digitaal, ontwerp of tekst? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
1Vierkant-480x480px-Hersteld
2Vierkant-480x480px-Hersteld
3VolledigeBreedte-687x500px-Hersteld
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.