OPENBAAR MINISTERIE

WIJKTEAMS IN BEELD

De arrondissementsparketten Almelo, Arnhem, Zutphen en Zwolle zijn per
1 januari 2013 samengegaan in één organisatie. Het Openbaar Ministerie vindt het belangrijk om personeel, burgers en partnerinstanties te informeren over de achtergronden en werkwijze van de nieuwe organisatie. Communicatiebron ontwikkelde hiervoor een brochure met een eigentijds ontwerp en voor de doelgroepen aansprekende teksten.

 

Gedrukt, digitaal, ontwerp of tekst? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 0248 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
1VolledigeBreedte-687x500px-Hersteld
1Vierkant-480x480px-Hersteld
2Vierkant-480x480px-Hersteld
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.