JEUGDSPORTFONDS

Maar liefst 300.000 kinderen uit arme gezinnen kunnen sporten dankzij het Jeugdsportfonds. BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven  koos deze nationale organisatie, die ook op lokaal niveau zeer actief is, als goed doel voor de apk-actie. Aan Communicatiebron de eer om dit mooie nieuws om te zetten naar een flyer, die uiteraard aansluit op de huisstijl van het Jeugdsportfonds én BOVAG. En omdat we dit doel natuurlijk van harte steunen, hebben we extra ons best gedaan op het ontwerp.

 

Gedrukt, digitaal, ontwerp of tekst? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent! Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 0248 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
4VolledigeBreedte-687x500px
1Vierkant-480x480px-Hersteld
2Vierkant-480x480px-Hersteld
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.