TRUCKTECHNICUS

De Trucktechnicus verkiezing is een tweejaarlijkse evenement waarmee stichting OOMT het belang van goedgeschoold technisch personeel voor de truckbranche wil uitdragen. Communicatiebron ontwikkelde het concept, deed de gehele organisatie en de regie van dit evenement. Om het publiek tijdens de finale een goede indruk te geven van het voortraject, maakten we een aansprekend filmpje over de halve finale. Communicatiebron zorgde voor het script en de regie van deze krachtige en eigentijdse videoproductie.

 

Beeld zegt meer dan duizend woorden en is bijzonder geschikt om ingewikkelde informatie uit te leggen of de aandacht te trekken. Wilt u dat wij een videoproductie voor u maken? Neem contact op met Communicatiebron via 024 – 20 20 024 of via ons contactformulier.

Dit wil ik ook
Naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en projecten? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons via social media. Via onze Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts krijgt u bovendien regelmatig een uniek kijkje achter
de schermen.

Onze labels

Met de labels Communicatiebron, Evenementenbron en Promotiebron zijn we actief op het gebied van communicatie, reclame, events en promotiemateriaal. Drie labels, één golf van energie. Ons creatieve en deskundige BRONteam staat te popelen om voor u aan de slag te gaan.